به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، محمد عرب ضمن بیان اینکه این دوره با حضور 17 نفر هنرآموز برگزار می شود، اضافه کرد: هنرآموزان در طول مدت برگزاری دوره، آموزش های لازم برای تولید انواع کیف فرا می گیرند و با توجه به بازار خوب این رشته در صورتیکه علاقمند به اشتغال در این رشته باشند میتوانند مجوز کارگاه خانگی دریافت و از تسهیلات با بهره 4 درصد بهره مند شوند.
به گفته وی در پایان دوره آزمون عملی و کتبی از هنرآموزان بعمل آمده و کسانیکه با موفقیت دوره را به اتمام برسانند گواهینامه معتبر دریافت می کنند.
عرب همچنین بیان داشت: سرایان در تولیدات چرمی سابقه دیرینه ای دارد و هنر کفش چرمی به نام این شهرستان در فهرست میراث معنوی کشور با شماره 72 در سال 91 به ثبت رسیده است.
وی گفت: تشخیص چرم طبیعی از چرم ساخت دست انسان در برخی موارد بسیار دشوار است. چرم طبیعی بسیار گرانتر از چرم مصنوعی است. برخی از کالاهای چرمی اگر با چرم اصل تولید شده باشند، معمولاً دارای شناسنامه بوده که اطلاعات مربوط به کالا در آنها درج شده است. در مورد برخی از محصولات چرمی اگر امکانش وجود داشته باشد، به قسمتهای برش خورده آنها نگاه کنید. اگر در آن بخشها نشانهای از حالت پلاستیکی و نرم مشاهده کردید چرم طبیعی نیست. چرم را لمس کنید. چرم طبیعی بسیار نرم و منعطف است. چرم را بو کنید. چرم طبیعی بوی مشخص و خاص دارد که هرگز نمیتوان از آن کپیبرداری کرد. به بافت چرم نگاه کنید اگر گرهها، خلل و فرجهای آن طبق الگویی قابل شناسایی باشد، چرم مصنوعی است. چرم طبیعی و مصنوعی را از پشت آنها نیز میتوان از هم تشخیص داد. چرم مصنوعی دارای پوششی در قسمت پشت است که هنگام برش آسیب میبیند و کاملاً مشخص است.
انتهای پیام/